сряда, 24 септември 2014 г.

Нумерология на числото 21 - двадесет и едно.

Нумерологичното значение на числото 21, макар да се формира от числото на Душата - 3 (2 + 1), то се отличава от останалите тройки. Комбинацията 2 и 1 съвсем не е тъждествена на 1 и 2 (12). Числото 21 влиза в групата на двадесетиците и следователно върху него по голямо влияние оказва числото 2.
 
Макар, че числото 21 се управлява от Юпитер, двойката му придава нежност, а единицата - потенциал за постигане на успех в живота. Такива хора са по-социални от останалите тройки. Те бързо стават популярни във всякакви компании и пред противоположния пол..

Понякога се бъркат в различните обстоятелства, но в крайна сметка са способни да се справят с трудностите, да се заемат с успешен бизнес или да служат на хората. Под въздействие на двойката те могат да бъдат съдии или дипломати, а единицата им позволява да преуспяват в живота. Числото 1 помага на числото 2. Ако тези хора изработят в себе си малко търпение, очаква ги още по-голям успех.

Вашата задача е да проявите решимост и настойчивост. Всяко изпитание или нещастие трябва да отстъпват пред твърдостта на Вашия дух. Стига сами да не си създавате изпитанията, то пътя на изпитанията е път на избраните, път към върховете. Пазете се от омразата и ожесточаването. Пътят от хиляди километри може да завърши само с една крачка. Действайте с доброта и любов. Това е според нумерологията значението на 21 в живота на хората.

----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Налични издания по английски език - за българи: